Vorige updates weergeven
Dit is al weer de 27e quiz met zeer diverse quizvragen voor een pubquiz. Leuk om jezelf te testen op je kennis over vele verschillende onderwerpen. Ben je geïnteresseerd in meer vragen, kijk dan ook naar mijn voorgaande quizzen 1 t/m 26 of hou mijn nieuwe quizzen in de gaten, die met regelmaat verschijnen. Succes en heel veel q...
3
0
Public
door JoshX.quiz
04/03/2013 20:57
Dit is al weer de 26e quiz met zeer diverse quizvragen voor een pubquiz. Leuk om jezelf te testen op je kennis over vele verschillende onderwerpen. Ben je geïnteresseerd in meer vragen, kijk dan ook naar mijn voorgaande quizzen 1 t/m 25 of hou mijn nieuwe quizzen in de gaten, die met regelmaat verschijnen. Succes en heel veel q...
3
0
Public
door JoshX.quiz
03/03/2013 21:00
Dit is al weer de 25e quiz. Een onderdeel van een pubquiz is vaak een plaatjesronde. In die ronde krijgt men 10 afbeeldingen te zien, waarbij men het juiste antwoord moet bedenken. De onderwerpen kunnen zeer divers zijn, bij voorbeeld afbeeldingen van bekende of iets minder bekende personen, dieren, planten, steden, gebouwen, be...
0
0
Public
door JoshX.quiz
02/03/2013 14:23
Dit is al weer de 24e quiz met zeer diverse quizvragen voor een pubquiz. Leuk om jezelf te testen op je kennis over vele verschillende onderwerpen. Ben je geïnteresseerd in meer vragen, kijk dan ook naar mijn voorgaande quizzen 1 t/m 23 of hou mijn nieuwe quizzen in de gaten, die met regelmaat verschijnen. Succes en heel veel q...
0
0
Public
door JoshX.quiz
02/03/2013 13:54
Dit is al weer de 23e quiz met zeer diverse quizvragen voor een pubquiz. Leuk om jezelf te testen op je kennis over vele verschillende onderwerpen. Ben je geïnteresseerd in meer vragen, kijk dan ook naar mijn voorgaande quizzen 1 t/m 22 of hou mijn nieuwe quizzen in de gaten, die met regelmaat verschijnen. Succes en heel veel q...
3
0
Public
door JoshX.quiz
02/03/2013 12:12
Dit is al weer de 22e quiz met zeer diverse quizvragen voor een pubquiz. Leuk om jezelf te testen op je kennis over vele verschillende onderwerpen. Ben je geïnteresseerd in meer vragen, kijk dan ook naar mijn voorgaande quizzen 1 t/m 21. Succes en heel veel quizplezier. JoshX.quiz Quiz 22 Vraag 1 Welke band wordt gevormd door d...
8
1
Public
door JoshX.quiz
28/02/2013 21:24
Dit is al weer de 21e quiz met zeer diverse quizvragen voor een pubquiz. Leuk om jezelf te testen op je kennis over vele verschillende onderwerpen. Heb je behoefte aan meer vragen, kijk dan ook naar mijn voorgaande quizzen 1 t/m 20. Succes en heel veel quizplezier. JoshX.quiz Quiz 21 Vraag 1 Wat is de naam van het internationaal...
6
0
Public
door JoshX.quiz
21/02/2013 22:07
Dit is al weer de 20e quiz met zeer diverse quizvragen voor een pubquiz. Leuk om jezelf te testen op je kennis over vele verschillende onderwerpen. Ook leuk om een soort miniquiz te organiseren door het vormen van een paar teams van enkele personen. Heb je behoefte aan meer vragen, kijk dan ook naar mijn voorgaande quizzen 1 t/m...
3
0
Public
door JoshX.quiz
19/02/2013 22:00
Dit is al weer de 19e quiz met zeer diverse quizvragen voor een pubquiz. Leuk om jezelf te testen op je kennis over vele verschillende onderwerpen. Ook leuk om voor familie, vrienden of kennissen een soort miniquiz te organiseren door het vormen van een paar teams van enkele personen. Heb je behoefte aan meer vragen, kijk dan oo...
6
1
Public
door JoshX.quiz
16/02/2013 20:46